Y@t!'s FotoPage

By: Haryati Abdul Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Mar-2011 13:37 Email | Share | | Bookmark
My First day with Perimum Beautiful

Premium Beautiful - Pakaian Dalam Pembentuk Badan
Salam and very good evening….

Today I’m happy due to having my new Premium Beautiful (PB) . I when to Alamanda and berjumpe dengan PB consultant Naf, Kak Mai and Shely… Actually Naf was the one yang I contacted. This all three beautiful ladies are so nice and kind, willing to share all things that they know and so down to earth. They know what they are talking about. So I’m glad that I take this small step – ONE SMALL STEP AT A TIME- Tq for all the info on PB and the business…

The meeting takes lebih kurang 2 hrs at Old Town Kopitiam… Kak Mai really gives me all the info that I need to join in the business and nice to know that this business is a win win situation… Same goes to Naf and Shely. Kak Mai has been in this business for 2 years and Naf, Shely still new but they were tip top… Now I’m half member of the team… Will be fully soon… Mintak izin hubby tercinta dulu…

When I get back home, I straight away start trying on my new PB… wah at first susah jugak nak guna Long Girdle… but with the semangat of PB yes! berjaya juga akhirnya… then go on dengan Long Bra, besar sikit la… dah send sms dengan Naf and mintak tukar saiz kecil sikit… then the last part… the Waist Nipper… it is so nice to finally wear it.., selesa yang teramat sangat… betul la the arrangement of the body and its limbs really in a good position. Excellente…. Part tummy yang dah toing! toing! tu semua in its position… loving it so much… This is my first time in hours using PB and it is amazing dah… one more thing my butt look so much better… hehehe… serious…

Cuba bayangkan ibu yang lepas bersalin and tengah pantang… for sure tak susah macam pakai bengkuk tradisional. Banyak yang I baca kat blog Master PB most of the ladies yang berpantang and guna PB in just a week dah slim. To the ladies yang nak tunang ke or naik pelamin ke if pakai PB mesti lagi cantik in the wedding dress bertambah jelita and berseri-seri.

So to all the ladies yang kat luar sana harus dan patut beli PB ni… it will give the shape and healthiness that u ever dream off… Guaranty… boleh tanye and see the blog of the Master PB… I will be using this PB for tonight… so tengok apa akan jadi esok pagi… will keep all of you update…

More info boleh masuk blog Master PB ini
http://m41s4r4h.blogspot.com/
http://www.hanishaizi.com/

PERMIUM BEAUTIFUL - Membentuk kontur badan yang menarik, bentuk badan yang sihat and seimbang.



Come and join me and buy your own PB… no regret.

Boleh sms or call me at 012-6131821 or email me at angelin_eng@yahoo.com

Until now...




Saturday, 12-Mar-2011 04:26 Email | Share | | Bookmark
Happy Saturday

Bahan2 Smoothie
Blend semuanya
End product
Salam to all yang membacanya...

Terima kasih sebab sudi drop by in my fotopage... Oooohhh... Almost 2 years tak buka fotopage and add anything... Ingat dah tak ada fotopage aku ni... Well today is a slow day for me... Just me and my hero kat rumah... Hubby still kat laut kje...so far...Apa nak buatkan, dah tugas hubby and just like me last time working in offshore...Ooo by the way now I'm not working kat SLB any more... Just finished my study in master kat UKM...Now still trying to find a job... Apart of it I'm glad that I take a time off and to do my master beside I can take care of my hero... Now he is 2 years old and 7 months... Cepat betul membesar hero saya tu...

Now lagi la... Activenya die... But yang tak tahan tu suka conteng dinding... Abis dinding rumah kena conteng dek hero I ni... Well it is apart of him to grow and learn... So sabar je la banyak2... Rasa all the mom out there pun samakan... kes anak suka conteng dinding... Kita bagi die buku but still dinding jugak menjadi pujaan hati... Nak raya nanti baru la start kje mengecat dinding... Still thinking nak cat warna apa.. Warna apa ye? now warna hijau lembut... My mom love that color so much...

Oh ya just nak share with anyone out kat sana... Fruits and veggies smoothie... tok sape2 jarang or susah nak dapatkan the goodness of fruits and veggies harus mencubanya....

My style of smoothie are :
- Ambik any fruit or green veggie yang u all ada dalam peti sejuk... Like me, I just bought a strawberries, black berries and batang saderi...

Bahan- Bahannya
- 1 batang saderi
- 1 biji buah kiwi
- 1/6 buah apple hijua dgn kulit
- 1/6 buah apple merah dgn kulit
- 2 hiris halia (nak letak byk pun ok but pedas la cikit nanti)
- 3 kuntum broccoli
- 5 biji buah strawberries
- 1 genggam black berries
- 5 biji buah mulberries....die dlm famili berries jgk
- 12 oz water
- Nak letak honey pun ok... manis2 sikit...

Cara-Caranya
- Buah yg bersaiz besar tu potongla kecil sedikit so senang blend nanti.
- Masukkan semua bahan dalam mesin blender.
- Blenden dalam 3 minit sampai halus...
- Tuangkan dalam cawan dan sedia diminum...

Full Of GoodNess...and rasanya boleh tahan la...

Selamat mencuba


Friday, 2-Jan-2009 21:10 Email | Share | | Bookmark
MHDN at Sepang Gold Coast Bagan Lalang

Mirip papa tak?
Sayang mama
Love papa too
View all 5 photos...
Assalamualaikum...

Ari ni papa n mama bawa MHDN ke pantai Bagan Lalang Sepang. Kira-kira 35min dari rumah, Salak....
Ramai orang time MHDN datang...Sepang Gold Coast tu belum siap sepenuh nye..but still nice to know it will be a good place for family day...spend time dgn mama n papa... Time ke sana air pantai surut..so boleh la jalan jauh ke tengah pantai sikit.... seronok...Untuk yang lain...if tak pernah kesana...so why not take a time to go and spend a happy time together with all of the family members...tak rugi...

So lepas dah lama jalan-jalan, mama n papa bawak MHDN ke restoren Senandung Malam Ikan Bakar...Adik baru je 4 bulan..so tak boleh makan ikan pari bakar, kailan goreng ikan masin, kerapu masak stim halia and sotong goreng tepung.... mmmmm sedap nye....leleh air liur…So papa mintak abang buat air kat kedai tu sepotong buah tembikai...ok la...MHDN isap jus buah tembika je...sedap... Ok la lepas gak nak rasa semua makanan tu…uhuuhu. Dulu time dalam perut mama, semua nye mama makan… ni adik pun nak la…pandang je meja makan tu… sian baby mama.

Well it is a quality time for mama to spend time dgn MHDN. Sbb mama kerja malam dari jam 06:30 ptg tu 07:30 pagi… kerje kat OSC…

Kenangana terindah buat MHDN…

Love mama n papa…



Thursday, 1-Jan-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
Buat Renungan Bersama

Assalamualikum dan Selamat Sejahtera...

Selamat Tahun Baru 2009 buat semua.

Mari kita berkongsi bersama mengenai Petua Imam Syafie - 4 perkara untuk sihat

Empat perkara menguatkan badan
1. makan daging
2. memakai haruman
3. kerap mandi
4. berpakaian dari kapas

Empat perkara melemahkan badan
1. banyak berkelamin (bersetubuh)
2. selalu cemas
3. banyak minum air ketika makan
4. banyak makan bahan yang masam

Empat perkara menajamkan mata
1. duduk mengadap kiblat
2. bercelak sebelum tidur
3. memandang yang hijau
4. berpakaian bersih

Empat perkara merosakkan mata
1. memandang najis
2. melihat orang dibunuh
3. melihat kemaluan
4. membelakangi kiblat

Empat perkara menajamkan fikiran
1. tidak banyak berbual kosong
2. rajin bersugi (gosok gigi)
3. bercakap dengan orang soleh
4. bergaul dengan para ulama

Marilah kita amalkan bersama-sama untuk kesejahteraan hidup...

SETIAP DETIK DENYUTAN JANTUNG KITA...
INGATLAH PADA ALLAH



Wednesday, 31-Dec-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
New Year 2009...Lama tak enter fotopage...

MHDN_My love child
MHDN_Comel
MHDN_Smart
Assalamualikum....

Hi every one...well well...to day is the end of the year 2008...coming to 2009...just for 30min more...
Happy New Year 2009 to every one...

Keep on looking ahead, smile always and keep cool....May Allah bless all of you and given a good and best joy for 2009.

To my beloved once...
=>> Mama, Papa, My hubby and My baby boy… I’m blessed and luck for still having all of you around in my life. Thank you so much on being the entire time for me when I’m having my hard time. Thank you Allah…

My MHDN - Future Boss


GOODBYE 2008...WELCOME 2009...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net